Vind een coach

Vind de coach die bij u past

 

Annelies Delmoitie

Annelies Delmoitié

Korte omschrijving coach

Annelies Delmoitié heeft 16 jaar ervaring in de privésector en helpt nu ondernemers om zelfbewuste en krachtige beslissingen te nemen bij het ondernemen.

Na een 16 jaar in de privé werd ik ondernemer, eerst in bij- en daarna in hoofdberoep. Ik sprong! Wil je ook de sprong wagen, maar twijfel je nog? Door coaching krijg je inzichten over je ondernemerskwaliteiten & opportuniteiten en hoe je ze als zelfstandige kan inzetten. We bekijken je ondernemerszin en bepalen een ondernemersprofiel. De begeleiding is altijd maatwerk. Ik werk op afspraak.

Specialisatie: ondernemerscoaching
Specialisatie tags: Ondernemerscoaching, Oplossingsgerichte coaching
Ondersteuningebieden: Loopbaanbegeleiding

Annelies Moons

Annelies Moons

Korte omschrijving coach

Is het voor jou tijd om de juiste richting van jouw loopbaan te bepalen? Ik wil graag je kompas zijn en samen met jou op onderzoek gaan. Door op een efficiënte manier, oplossingsgericht te werken, met jouw doel steeds voor ogen, door gebruik te maken van jouw vermogens en de vaardigheden die jij bezit en door jouw talenten in te zetten om veerkrachtig in je leven te staan… dat is mijn missie!

Specialisatie: loopbaanbegeleiding
Specialisatie tags: Coaching, Loopbaancoaching
Ondersteuningebieden: Beroepskeuze, Carrière, Loopbaanbegeleiding

chantal brosens

Chantal Brosens

Korte omschrijving coach

Je wil iets anders maar weet niet wat? Je wil weten wat je kan en wat je waard bent? Uitgeblust? Moe? Stress? Je hebt een minder positieve evaluatie gekregen? Je wil kijken waar je staat in je loopbaan en hoe je verder wil? Je bent bang om in een burn-out terecht te komen? Hoe moet ik met mijn collega’s, baas communiceren? We zorgen er samen voor dat je écht verder kan. Ik houd van open communicatie en hanteer een uitermate praktische aanpak. Alles is maatwerk, we kijken naar wat JIJ nodig hebt. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het coachen van mensen op het werk en kan putten uit een goed gevulde gereedschapskist aan ervaring en methodieken daarenboven heb ik hele goede oren… Ik ben enorm gepassioneerd door alles wat met zelfsturing te maken heeft en de manieren om naar een nieuwe vorm van organiseren te gaan. In mijn persoonlijke DNA staat verder: creatief, natuur, academie, aardbeien, binnenhuiskunst, hooggevoelig, lekker en gezond koken…

Specialisatie: coaching
Specialisatie tags: Coaching, Life coaching, Stress coaching
Ondersteuningebieden: Angst, Keuzes maken, Stress en spanningen, Zelfontplooiïng, Zingeving en zinsgevingsvragen

Christine Vandewiele

Christine Vandewiele

Korte omschrijving coach

Het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te inspireren voor het vinden van geluk. Je kan geluk ervaren zowel in je werk als in je privé leven. Dit kan je bereiken door coaching te volgen en door mindfulness in te lassen in je dagelijks leven.

Specialisatie: Stress- en burnoutcoaching, loopbaancoaching
Specialisatie tags: Loopbaancoaching, Stress coaching, Wandelcoaching
Ondersteuningebieden: Bore-out, Burn-out, Carrière, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijke ontwikkeling, Stress en spanningen

Edith Gijsbregts

Edith Gijsbregts

Korte omschrijving coach

Als coach help ik jou om samen op zoek te gaan naar wie je bent, wat jou kwaliteiten en wat je valkuilen zijn. Hiermee kan je zelf aan de slag gaan en bepalen welke richting je wil gaan. Work/life balans is belangrijk om de juiste beslissingen te nemen. Met change en project management gaan we stap per stap bekijken hoe je je doelstellingen kan bereiken en hoe je van je valkuilen, uitdagingen kan maken.

Specialisatie: coaching
Specialisatie tags: Bedrijfscoaching, Burn-out coaching, Coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Stress coaching
Ondersteuningebieden: Angst, Beroepskeuze, Burn-out, Carrière, Keuzes maken, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijke ontwikkeling, Stress en spanningen, Zelfontplooiïng, Zingeving en zinsgevingsvragen

Eva Bruyninckx

Eva Bruyninckx

Korte omschrijving coach

Eva ondersteunt personen en KMO’s in hun professionele ontwikkeling naar welzijn op het werk. Het succes van organisaties of bedrijven en het goed gevoel van hun medewerkers op het werk zijn immers nauw met elkaar verbonden. Daarom coacht Eva steeds vanuit de loopbaanaspiraties van de coachee, tegen de achtergrond van de reële professionele context en in functie van vooraf bepaalde loopbaandoelen.

www.menskracht.be

Specialisatie: bedrijfscoaching
Specialisatie tags: Bedrijfscoaching, Management coaching, Marketing & Sales coaching, Ondernemerscoaching
Ondersteuningebieden: Carrière, Leiderschap, Marketing, Sales

Leen De Bruyckere

Leen De Bruyckere

Korte omschrijving coach

Leen De Bruyckere is de coach die je helpt bij het terugvinden van plezier in het leven, het positieve terug te zien, en op zoek te gaan naar jezelf.

Ik ben Leen De Bruyckere, een goedlachse veertiger en alleenstaande moeder van tiener Bram. Ik heb een passie voor mensen, ze boeien me, en het is enorm fijn om met de vraag van iemand samen aan de slag te gaan.  Mensen te doen groeien in hun opdracht als regisseur van hun eigen leven.

De kracht van dit, zelf regisseur zijn als aangeleerde optimist, is iets wat mij al 22 jaar bewust elke dag drijft. Het is mijn manier van in het leven staan.

In mijn omgeving krijg ik regelmatig te horen inspirerend te zijn. Terwijl ik vooral luister, iets in vraag durf stellen zonder oordeel, eerlijk en authentiek ben en geen schrik heb om mezelf en anderen een spiegel voor te houden. Ik ben iemand die graag mee denkt.

Uitgebreide opleiding en praktijkervaring in emancipatorisch werken en oplossingsgericht coachen (20 jaar sociale sector). Leen heeft 5 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling bij GTB / VDAB en ruime ervaring in het coachen van personen met ASS, hoog sensitiviteit, burn -en bore-out problematiek, psychische kwetsbaarheid en langdurig zieken.

Specialisatie: trajectbegeleiding / coaching
Specialisatie tags: Coaching, Life coaching, Trajectbegeleiding
Ondersteuningebieden: Angst, Beroepskeuze, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfontplooiïng, Zingeving en zinsgevingsvragen

Marie Anne Philips

Korte omschrijving coach

Als coach en als facilitator begeleid ik het proces waardoor individuen de door hen vooropgestelde doelen en resultaten bereiken. Ik help focus te houden, hinderpalen te overwinnen en daag uit om grenzen te verleggen.Ik ben ICF gecertifieerd . Mijn opdrachten zijn gericht op individuen, teams, en organisaties. Mijn aanpak is op maat en creatief.

Specialisatie: coach & facilitator
Specialisatie tags: Bedrijfscoaching, Job coaching, Loopbaancoaching, Ondernemerscoaching, Ontwikkelingsgerichte coaching, Oplossingsgerichte coaching
Ondersteuningebieden: Beroepskeuze, Carrière, Keuzes maken, Leiderschap, Loopbaanbegeleiding, Zelfontplooiïng

Michel Piedfort

Michel Piedfort

Korte omschrijving coach

Bij Michel haalt iedereen meer uit zijn professioneel leven.

Je ontdekt waar en waarom jij in je job vast loopt. Jij ontdekt ook wat je er aan kunt doen en hoe je dit aanpakt via haalbare stappen met resultaten op korte termijn. Bij mij geen losse babbel maar een aanpak op maat. Met wekelijkse evaluatie en feedback. Hierdoor worden je intenties realiteit. Zowel werknemers, werknemers op ziekenkans met burn-out als zelfstandigen boeken bij mij fantastische resultaten.

Na de loopbaanbegeleiding sta je veel sterker in je schoenen waardoor het voor jou veel makkelijker wordt om vol goesting je loopbaan verder te zetten of een nieuwe richting te geven

Er zijn 4 programma’s van loopbaanbegeleiding
Heb ik wel de juiste job: Welke andere jobs kan ik nog doen? Waar vind ik die? Hoe leg ik een carrièreswitch uit in mijn cv?
Foute baas: Mijn job is best OK maar mijn baas. Die samenwerking verloopt niet goed. Hoe kan ik die verbeteren?
Jezelf beter verkopen: Hoe overtuig ik een werkgever of collega's van mijn kunnen. Ik kan veel meer dan ik nu doe
Burn-out: Werkhervatting na ziekte: Hoe zie jij je werkhervatting? Ga je terug naar je oude job of ga je elders werken? Bereid je terugkeer goed voor om herval te vermijden.

Je loopbaanbegeleider is Michel Piedfort, 49 jaar. Hij heeft jarenlange ervaring. Door zijn unieke aanpak, zie je op zeer korte tijd al resultaat door te focussen op haalbare oplossingen.

Zijn methode licht hij je graag toe tijdens een gratis gesprek. Zo ontdek je wat loopbaanbegeleiding precies voor jou kan doen. Ook mensen op ziekenkas kunnen bij hem terecht.

Michel Piedfort heeft een kantoor in het centrum van Antwerpen (Italielei 46) of komt aan huis als je in Antwerpen stad woont

Specialisatie: ondernemerscoaching
Specialisatie tags: Job coaching, Loopbaancoaching, Marketing & Sales coaching, Ondernemerscoaching, Ontwikkelingsgerichte coaching, Oplossingsgerichte coaching
Ondersteuningebieden: Beroepskeuze, Carrière, Keuzes maken, Leiderschap, Loopbaanbegeleiding, Marketing, Sales

Wendy Celis

Korte omschrijving coach

Coach met internationale ervaring!Coaching kan een enorme stimulans betekenen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat heb ik niet alleen zelf mogen ervaren, maar daar ben ik ook meermaals getuige van geweest.Samen gaan we op zoek naar wat jij echt wil, wat jou motiveert, wat je sterke kanten en je werkpunten zijn. En vanuit jouw prioriteiten en doelen maken we een duidelijk actieplan. Persoonlijk geloof ik heel erg in de kracht van eigen verantwoordelijkheid. Durf dromen en ga ervoor! Geef stress en burn-out geen kans!Want vandaag is de eerste dag van de rest van je leven.

Specialisatie: Loopbaanbegeleiding - Stress & Burn-out - Online Coaching - Mama Time
Specialisatie tags: Burn-out coaching, Coaching, Job coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Mama Time, Ondernemerscoaching, Online coaching, Ontwikkelingsgerichte coaching, Stress coaching
Ondersteuningebieden: Beroepskeuze, Bore-out, Burn-out, Carrière, Loopbaanbegeleiding, Persoonlijke ontwikkeling, Stress en spanningen

Contactgegevens

Growcoaching
Kapellei 71
2980 Zoersel
Tel: +32 476 36 36 40
E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

Ligging & bereikbaarheid

Laatste blogartikelen

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie. Woohoow! Je vond onlangs een vacature voor een job, helemaal op jouw lijf geschreven! Je besloot je kans te wagen en te solliciteren. En guess what? Je mag op gesprek. Na de eerste euforie slaan de zenuwen toe. Wat gaan ze...