Relatie coaching

Doorbreken van patronen als basis

Zit je in een negatieve spiraal met je partner of met andere familieleden? Is er destructief gedrag? Zijn er bepaalde patronen ontstaan die je denkt niet te kunnen doorbreken? Waar is de liefde gebleven die jullie ooit samen bracht? Welke waarden en normen zijn belangrijk en worden misschien niet gerespecteerd? Hoe zit het met grenzen, met machtsrelaties? Wie neemt zijn verantwoordelijkheden wel of niet op? Hoe verloopt de communicatie tussen jullie? Hoe wordt er ruzie gemaakt? Wat gaat er nog wel goed? Waaraan willen we werken?

Als relatiecoach begeleid ik om patronen te doorbreken, zodat er weer liefde voelbaar is.

Een goede relatie vraagt van betrokkenen een levenshouding waarin trouw, vrijheid, intimiteit, verbondenheid, aanvaarding, waardering, respect, eerlijkheid en aandacht samengaan. Een goede partner stimuleert je om te groeien. Mensen die deze aspecten in zichzelf ontwikkelen zijn vaak goede partners, goede ouders en goede vrienden.

Vragen over stress en burn-out coaching of nog niet overtuigd?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via de knop hieronder.

DV.A216421 / DV. O216422

Contactgegevens

Growcoaching
Kapellei 71
2980 Zoersel
Tel: +32 476 36 36 40
E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

Ligging & bereikbaarheid

Laatste blogartikelen

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie. Woohoow! Je vond onlangs een vacature voor een job, helemaal op jouw lijf geschreven! Je besloot je kans te wagen en te solliciteren. En guess what? Je mag op gesprek. Na de eerste euforie slaan de zenuwen toe. Wat gaan ze...