Wandel coaching

Impact door natuur en beweging

Door het coaching gesprek te voeren tijdens een wandeling, komen er veel diepere inzichten omdat beide hersenhelften actief zijn tijdens het wandelen wat niet gebeurt als je stilzit in een gespreksruimte.

Het feit dat we ons in de natuur bevinden brengt rust en diepere ontdekkingen.

Deze wandel coaching vindt bij voorkeur plaats in de bossen van Halle-Zoersel, mijn thuishaven, maar dit kan ook op een andere locatie van uw voorkeur.

Samen gaan we dus in het onderbewuste kijken wat de antwoorden zijn. We zijn ons slechts bewust van een klein gedeelte van onszelf. Slechts het topje van de ijsberg is ons bewustzijn, onder het wateroppervlak zit nog zo veel meer: de antwoorden op jouw vragen.

Aan het einde van het coachingtraject heb je de kracht gevonden om over te schakelen op een nieuwe visie en tot de nodige acties over te gaan.

Zo kan je een mooiere toekomst creëren voor jezelf.

Vragen over wandel coaching of nog niet overtuigd?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via de knop hieronder.

DV.A216421 / DV. O216422

Contactgegevens

Growcoaching
Kapellei 71
2980 Zoersel
Tel: +32 476 36 36 40
E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

Ligging & bereikbaarheid

Laatste blogartikelen

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie. Woohoow! Je vond onlangs een vacature voor een job, helemaal op jouw lijf geschreven! Je besloot je kans te wagen en te solliciteren. En guess what? Je mag op gesprek. Na de eerste euforie slaan de zenuwen toe. Wat gaan ze...