Getuigenissen • Loopbaancoaching

Zeer adequaat op de juiste weg gezet

★★★★★

Enkele jaren geleden volgde ik een duurdere cursus bij een coaching bedrijf. Hoewel ik nadien een duidelijk beeld had van wat ik moest doen om verder te groeien, bleef het een vraagteken over hoe ik het best aan moest pakken om tot het gewenste resultaat te komen. Elke succesvolle ondernemer laat zich immers best (vroeg of laat in zijn/haar carrière) bijstaan door iemand van buitenaf. Dat is heel normaal en zelfs de norm bij topondernemers. Rond die tijd leerde ik ook Christine kennen. Christine heeft mij toen zeer goed en adequaat op de juiste weg gezet om verder te groeien met mijn bedrijf.

Nick K.
Ondernemer

Kijken vanuit helicopterperspectief

★★★★★

Met G.C. ga je het traject in waarbij je vanuit het “helicopterperspectief” kijkt naar wat je al jaren deed. Wat mij het meeste verbaasde is de grote kloof tussen wat ik dagelijks doe en mijn persoonsgebonden vaardigheden. Daarna wordt de heli veilig aan de grond gezet en komt een intensieve training naar de juiste job…in de juiste balans…zen !

Bart
(Sint Antonius-Zoersel)

Resultaat geboekt!

★★★★★

Na een jaar outplacement in groep, 3 sollicitatietrainingen via Vdab en tal van sollicitaties , kan ik zeggen dat ik na 4 sessies coaching bij growcoaching tenminste resultaat heb geboekt in tegenstelling tot het vorige . Het is kwestie om een professionele coach tegen te komen en individueel begeleid te worden. Met dank.

Groetjes en bedankt.
Petra

Verschillende handvaten aangereikt

★★★★★

Tijdens de Coaching sessies werden verschillende handvaten aangereikt om te gebruiken tijdens het dagelijkse leven. Christine is een top-coach met ervaring

Iris VR

logo growcoaching

E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

loopbaancheque banner

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB.

Stap richting een gelukkiger leven!

Gemandateerd loopbaancenrum voor VDAB