Mindfulness training Antwerpen

Mindfulness training Antwerpen

Ben je op zoek naar een mindfulness training die wordt verzorgd door een deskundige coach? De coaches van GrowCoaching hebben reeds veel ervaringen opgedaan met het organiseren van een mindfulness training. Je vindt onze coaches verspreid over Vlaanderen; ook in Antwerpen vind je een locatie waar je een mindfulness training kunt volgen. Heb je al enige tijd last van stress en wil je leren hoe je hier in het dagelijks leven beter mee om kunt gaan? Een mindfulness training is dan misschien wel iets voor jou.

Mindfulness training van ervaren coach volgen in Antwerpen

In onze huidige samenleving krijgen steeds meer mensen te maken met stress. Stress op zich hoeft niet schadelijk te zijn, mits je jezelf de tijd geeft te ontspannen. Weten hoe je met stress om kunt gaan kan een lastige opgave zijn. Een mindfulness coach kan je daarbij helpen. Tijdens een mindfulness training in bijvoorbeeld Antwerpen leer je met een open houding en milde aandacht te kijken naar welke gedachten, handelingen en gevoelens zich aandienen. Je leert deze zaken van elkaar los te zien en zo inzicht te krijgen in jouw lichaam, geest, gedachten en reacties.

Mindfulness training in Antwerpen en elders in Vlaanderen

Een mindfulness training van GrowCoaching (georganiseerd in onder meer Antwerpen) bestaat uit acht sessies. Deze sessies worden over acht weken verspreid: je volgt elke week één les. Het programma is gebaseerd op de ervaringen met Mindfulness Based Stress Reduction, van de grondlegger van de mindfulness training: Jon Kabat-Zinn. Tijdens de lessen draag je het best gemakkelijke kledij en breng je een meditatiebankje, matje of kussen mee, zodat je comfortabel kunt zitten of liggen. Onze ervaringen met een mindfulness training hebben ons geleerd dat het stress reduceert en een burnout voorkomt.

Ook voor bedrijven

Iedere particulier is welkom bij GrowCoaching voor een mindfulness training; wij hopen onze ervaringen over te dragen. De mindfulness coach van GrowCoaching kun je echter ook benaderen voor als je een mindfulness training voor jouw kantoor wilt organiseren. Op deze manier leer je jouw werknemers te ontspannen en beter met werkdruk om te gaan. Contacteer ons gerust wanneer je meer informatie wilt over onze mindfulness trainingen. Dit kun je doen door te bellen naar +32 476 36 36 40.

DV. A216421 /  DV. O216422

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Als erkend loopbaancentrum aanvaarden wij loopbaancheques van de VDAB!