Stresscoach

Stresscoach

Met de juiste stress therapie, aangeboden door een deskundige stresscoach, kun jij van jouw klachten komen. Heb jij al lange tijd last van stress of wil je antwoord op de vraag ‘hoe voorkom ik stress?’? Dan ben je bij GrowCoaching aan het juiste adres. Onze coaches helpen jou graag bij de preventie van stress of het reduceren daarvan. Zit je al enige tijd niet zo lekker in jouw vel of heb je last van lichamelijke en mentale klachten die waarschijnlijk door stress worden veroorzaakt? Met stress therapie op maat, aangeboden door een stresscoach van GrowCoaching leer je op jouw eigen manier met stress om te gaan.

Stresscoach biedt persoonlijke stress therapie aan

‘Hoe voorkom ik stress?’. Het is een vraag die veel mensen vandaag de dag bezighoudt. Maar wat is stress nu precies? Normaal gezien wisselen stress en ontspanning elkaar af. In een fase van stress kun je last hebben van een verhoogde bloeddruk en een stijgende hartslag. Wanneer stress langer aanhoudt, dan kunt u last krijgen van een opgejaagd gevoel, hoofdpijn, een slechte nachtrust of stemmingswisselingen. Zolang je regelmatig ontspant, kan het lichaam zich herstellen en zullen de stresssymptomen verdwijnen. Blijven de symptomen aanhouden? Dan is het verstandig om stress therapie te overwegen. Een stresscoach zal samen met jou achterhalen door welke factoren je stress krijgt en hoe je beter met jouw stress kunt omgaan. De stress therapie die de coaches van GrowCoaching aanbieden is altijd op jouw persoonlijk situatie aangepast. Ieder mens is anders en ervaart stress op een andere manier. Een standaardoplossing voor stress bestaat dan ook niet.

Stresscoach voor zakelijke en particuliere markt

Bij GrowCoaching kunnen zowel particulieren als organisaties zich aanmelden voor stress therapie. Een te hoge werkdruk of een werk-privé-relatie die uit balans is, zijn immers veel voorkomende oorzaken van stress. Vanzelfsprekend wil je voorkomen dat deze klachten blijven aanhouden, met als gevolg dat jouw werknemer vaak afwezig is of zelfs met een burnout komt thuis te zitten. Vermoed je dat een werknemer last heeft van stress? Ook dan kun je een stresscoach van GrowCoaching benaderen. Samen met jouw werknemer bekijken wij graag wat de oorzaken van zijn of haar stress zijn en hoe de situatie kan worden verbeterd.

Hoe voorkom ik stress?

GrowCoaching biedt het antwoord op de vraag: ‘Hoe voorkom ik stress?’. Onze coaches zijn jou graag van dienst en helpen jou terug goed in jouw vel te zitten. Wens je meer informatie over onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar +32 476 36 36 40. Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

DV. A216421 /  DV. O216422

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Als erkend loopbaancentrum aanvaarden wij loopbaancheques van de VDAB!