Training

GTD. Training, op maat van bedrijven

Maandag 26 november 2018

In deze opleiding leer je door minder stress, meer controle te krijgen over je werk. Er worden methodieken aangeleerd om efficiënter te werken, prioriteiten te stellen en de overvloed aan e-mails en todo’s te verwerken. Gedaan met thuis te werken om alles gedaan te krijgen en wakker te liggen omdat je hoofd maar blijft doorgaan. Na deze opleiding kun je relaxter werken en krijg je meer ruimte voor quality time.

 

Oudertraining voor ouders van kinderen met ADHD

Meer informatie info@growcoaching.be

0476 363640

 

 

Mindfulness training voor bedrijven

Het 8 weken durende programma kan eveneens in bedrijven worden gegeven. Dit is een uitstekende wijze om stress te reduceren en burn-out te voorkomen. Voor meer informatie stuurt u best een mail en dan nemen wij contact met u op.

Mindfulness 8 weken training

In onze huidige maatschappij is stress onvermijdelijk, dit brengt een hele reeks mentale en lichamelijke klachten met zich mee. Je kunt voor een groot deel wel zelf bepalen hoe je met stress omgaat. Mindfulness is hier een uiterst geschikte tool voor. Door met open, milde aandacht te kijken naar wat er zich aandient kan je het handelen los koppelen van je gevoelens. Zo wordt er getracht een inzicht te creëren in je eigen lichaam, geest, gedachten en reacties.

 

Contactgegevens:

Kapellei 71

2980 Zoersel

T: 32 476 36 36 40

E: info@growcoaching.be

 

DV. A216421 / DV. O216422

Als erkend loopbaancentrum aanvaarden wij loopbaancheques van de VDAB!