Training

Mindfulness 8 weken training

In onze huidige maatschappij is stress onvermijdelijk, dit brengt een hele reeks mentale en lichamelijke klachten met zich mee. Je kunt voor een groot deel wel zelf bepalen hoe je met stress omgaat. Mindfulness is hier een uiterst geschikte tool voor. Door met open, milde aandacht te kijken naar wat er zich aandient kan je het handelen los koppelen van je gevoelens. Zo wordt er getracht een inzicht te creëren in je eigen lichaam, geest, gedachten en reacties.

 

Team coaching

De essentie van team coaching is: het faciliteren van teams zodat ze zelf kunnen bouwen aan een performantere samenwerking. Wij doen dit via gepaste interventies die er voor zorgen dat boven water komt hoe teamleden ongewild en onbewust een ongepaste situatie in de hand houden.

In team coaching creëren we ruimte om vertrouwen, synergie en groei mogelijk te maken waardoor de teamleden bereid zijn verder te gaan in hun groei dan gewoonlijk.

 

Mindfulness training voor bedrijven

Het 8 weken durende programma kan eveneens in bedrijven worden gegeven. Dit is een uitstekende wijze om stress te reduceren en burn-out te voorkomen. Voor meer informatie stuurt u best een mail en dan nemen wij contact met u op.

GTD. Training, op maat van bedrijven

In deze opleiding leer je door minder stress, meer controle te krijgen over je werk. Er worden methodieken aangeleerd om efficiënter te werken, prioriteiten te stellen en de overvloed aan e-mails en todo’s te verwerken. Gedaan met thuis te werken om alles gedaan te krijgen en wakker te liggen omdat je hoofd maar blijft doorgaan. Na deze opleiding kun je relaxter werken en krijg je meer ruimte voor quality time.

 

DV. A216421 /  DV. O216422

Als erkend loopbaancentrum aanvaarden wij loopbaancheques van de VDAB!