Coaching

Business coaching

De ketting is zo zwak als de zwakste schakel. Dit geldt zeker in een organisatie. Coaching zorgt ervoor dat mensen individueel groeien door persoonlijke belemmerende factoren op te ruimen. En dat komt ook het bedrijf ten goede

Stress & burn-out coaching

Vooral mensen die perfectionistisch zijn en een grote druk leggen op zichzelf lopen het risico om een burn-out te ontwikkelen. De draaglast is groter dan de draagkracht. Het is belangirjk om de symptomen te erkennen.

Stress & burn-out preventie

Burn-out is een gevolg van hevige werkdruk. Gemiddeld is een werknemer met burn-out 189 dagen afwezig. Dit legt een grote (financiële) druk op werkgever en collega’s

Aanbod voor bedrijven

De kracht van een bedrijf ligt in de motivatie en expertise van haar medewerkers

Mindfulness Training

Mindfulness is op een niet-reactieve manier bewust zijn van de fysieke en geestelijke sensaties en situaties van het moment.

Personal coaching

Je leert beter omgaan met stress en breekt met oude gewoontes die je groei en motiatie afremmen. Je rekent af met angst voor het nieuwe en je past als vanzelf je nieuwe competenties toe.

Studiecoaching

Wat als ik de foute keuze maak? Door op zoek te gaan in je onderbewuste, komen we bij de antwoorden die je zoekt.

Life coaching

Life coaching is een verzamelnaam voor alle mogelijke vragen die men kan hebben, over het leven, over relaties met anderen of over je eigen twijfels en vragen.

Relatie coaching

Zit je in een negatieve spiraal met je partner of met andere familieleden? Als relatiecoach begeleid ik om patronen te doorbreken, zodat er weer liefde voelbaar is.

Wandel coaching

Ik geloof zeer sterk in de kracht van ‘wandel coaching’. De combinatie tussen de natuur en beweging kunnen een helende impact hebben

ADHD begeleiding

Indien je door een gespecialisserde arts een diagnose van ADHD hebt gekregen kan je bij mij terecht voor begeleiding.

DV. A216421 /  DV. O216422
Als erkend loopbaancentrum aanvaarden wij loopbaancheques van de VDAB!