Annelies Delmoitié

Over mij, Annelies

In 2014 heb ik AnDless opgericht, na een carrière van 16 jaar bij Procter & Gamble (1997 – 2013). 

Ik heb daar altijd op de Sales & Marketing-afdelingen gewerkt als Management Assistant, eerst voor EMEA (Europe, Middle East & Africa), nadien op de Belgische afdeling, zowel op de binnendienst als op de baan. 

De merken Dash, Ariel, Dreft, Bonux, Vizir, Lenor, Ace Delicat,  Swiffer, Antikal, Mr Propre, Dreft afwas, Febreze, Kandoo en ook Pampers hebben geen geheimen meer voor mij. 

Ik ben van opleiding Secretaresse (Bachelor Thomas More Mechelen 1997 & Erasmus Parijs 1997) en ben dus met AnDless “back to my roots” gegaan. 

AnDless, met mijn initialen, A – D, is een woordspeling op het Engelse endless. Het verwijst naar mijn eindeloze inzet, enthousiasme, goesting, honger en kennis, mijn betrokkenheid bij mijn klanten en mijn eindeloze passie voor het ondernemerschap. 

In 2015 werd ik verkozen tot Unizo Starter van het jaar: laureaat Antwerpen. 

Op LinkedIn kan je mijn ervaringen bekijken en de talrijke aanbevelingen lezen die ik gedurende mijn loopbaan gekregen heb. 

Annelies Delmoitié

Regio Antwerpen

Ondertussen combineer ik, als echte creatieve generalist, succesvol 4 bedrijfstakken waaronder loopbaancoaching, omdat ik andere ondernemers graag laat ontdekken hoe ook zij aan de slag kunnen.  

Je bent ondernemer omdat je een verschil wil maken en een positieve stempel wil drukken op deze wereld, op jouw eigen authentieke manier. 

En terwijl je dat doet, wil je vrijheid ervaren, zowel financieel als mentaal. 

Maar het lukt nog niet om 

  • een duidelijk en concreet plan op te maken dat je daadwerkelijk dichter bij je doelen brengt?
  • jouw ideale klant aan te trekken?
  • een goede balans tussen werk en privé te vinden?
  • helemaal vanuit jezelf en jouw waarden te ondernemen?
  • echt te groeien met je zaak?

Je bent vooral druk en hard aan het werk om alle ballen in de lucht en je bedrijf draaiende te houden. Je weet dat het anders kan, dat je slimmer kunt werken in plaats van harder. Maar hoe? 

Wie kan bij Annelies terecht? 

  • Als je wil starten als zelfstandige of ondernemer
  • Als je van bijberoep naar hoofdberoep wil overschakelen
  • Als je als startende ondernemer de valkuilen wil kennen zodat jij er niet hoeft in te trappen en zo een voorsprong kunt nemen
  • Als je al een tijdje bezig bent en je jezelf, je plannen en je bedrijf onder de loep wil laten nemen door een expert. Want je weet dat het beter kan, maar hoe?
  • Als je klaar bent om met je business de volgende stap te nemen
  • Je bent freelancer maar kan toch niet je draai vinden?  Te weinig opdrachten?  Te weinig klanten?  Te weinig omzet?  Teveel kosten?

Het traject bij Annelies houdt 4 sessies in waarin ze jou als persoon onder de loep neemt (waarden, persoonskenmerken, …), je ondernemersprofiel bespreekt, je business ideeën spiegelt aan jouw waarden en in de laatste sessies gaan we heel praktisch aan de slag want jouw LinkedIn profiel is jouw CV en je elevator pitch is je motivatiebrief. 

logo growcoaching

E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

loopbaancheque banner

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB.

Stap richting een gelukkiger leven!

Gemandateerd loopbaancenrum voor VDAB