Getuigenissen

Wat vertellen onze klanten

Prima ondersteuning!

★★★★★

Christine heeft me heel erg geholpen om mijn CV te optimaliseren. Ook goede tips ivm een motivatiebrief. Je leert inzicht te krijgen wie je bent en wat je nodig hebt. Een aanrader!! Tijdens het hele traject ook positieve ondersteuning zodat het je moed geeft om vol te houden!!!”

Anoniem

Mindfulness

★★★★★

Mindfulness is voor mij dé oplossing geweest om stress te weren en gefocust te blijven in mijn drukke leven.”

Tara Reid

Top coach

★★★★★

Tijdens de lessen werden verschillende handvaten aangereikt om te gebruiken tijdens het dagelijkse leven. Christine is een top-coach met ervaring.”

Iris VR

Mindfulness

★★★★★

Tijdens de training mindfulness heb ik geleerd om mijn gedachten niet te laten beïnvloeden door negatieve input a.d.h. van oefeningen!

Dreis van den Kieboom

Positieve kijk

★★★★★

Ik heb geleerd dat ik baas kan zijn over wat ik denk. Dit helpt mij enorm om een positieve kijk te houden op mijn werk en privé leven.

Anoniem

Professioneel

★★★★★

Na een jaar outplacement in groep, 3 sollicitatietrainingen via Vdab en tal van sollicitaties , kan ik zeggen dat ik na 4 sessies coaching bij growcoaching tenminste resultaat heb geboekt in tegenstelling tot het vorige . Het is kwestie om een professionele coach tegen te komen en individueel begeleid te worden. Met dank.

Petra

Alles mag, niks moet

★★★★★

Ik groeide vooral op persoonlijk vlak. Alles mag en niets moet. Je krijgt een andere kijk op de omgang met mensen en onvermijdelijke conflicten. ’t Zithem allemaal in de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je er over denkt.

Anoniem

Trajectbegeleiding

★★★★★

Ik wil u graag bedanken voor de trajectbegeleiding. Door u heb ik zodanig veel nieuwe inzichten en methodieken verworven dat ik nu weet welk pad ik voortaan ga bewandelen.

Anoniem

Helicopterperspectief

★★★★★

Met G.C. ga je het traject in waarbij je vanuit het “helicopterperspectief” kijkt naar wat je al jaren deed. Wat mij het meeste verbaasde is de grote kloof tussen wat ik dagelijks doe en mijn persoonsgebonden vaardigheden. Daarna wordt de heli veilig aan de grond gezet en komt een intensieve training naar de juiste job…in de juiste balans…zen !

Bart van Sin Teunnes

Video getuigenissen

Stuur uw getuigenis in

Vragen over onze diensten of nog niet overtuigd?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via de knop hieronder.

DV.A216421 / DV. O216422

Contactgegevens

Growcoaching
Kapellei 71
2980 Zoersel
Tel: +32 476 36 36 40
E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

Ligging & bereikbaarheid

Laatste blogartikelen

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek

Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie. Woohoow! Je vond onlangs een vacature voor een job, helemaal op jouw lijf geschreven! Je besloot je kans te wagen en te solliciteren. En guess what? Je mag op gesprek. Na de eerste euforie slaan de zenuwen toe. Wat gaan ze...