Getuigenissen

Getuigenissen

Prima ondersteuning!!!

★★★★★
5 5 1
Christine heeft me heel erg geholpen om mijn CV te optimaliseren. Ook goede tips ivm een motivatiebrief. Je leert inzicht te krijgen wie je bent en wat je nodig hebt. Een aanrader!! Tijdens het hele traject ook positieve ondersteuning zodat het je moed geeft om vol te houden!!!

Mindfulness

★★★★★
5 5 1
Mindfulness is voor mij dé oplossing geweest om stress te weren en gefocust te blijven in mijn drukke leven.

Top coach

★★★★★
5 5 1
Tijdens de lessen werden verschillende handvaten aangereikt om te gebruiken tijdens het dagelijkse leven. Christine is een top-coach met ervaring.

Mindfulness

★★★★★
5 5 1
Tijdens de training mindfulness heb ik geleerd om mijn gedachten niet te laten beïnvloeden door negatieve input a.d.h. van oefeningen!

Positieve kijk

★★★★★
5 5 1
Ik heb geleerd dat ik baas kan zijn over wat ik denk. Dit helpt mij enorm om een positieve kijk te houden op mijn werk en privé leven.

Professioneel

★★★★★
5 5 1
Na een jaar outplacement in groep, 3 sollicitatietrainingen via Vdab en tal van sollicitaties , kan ik zeggen dat ik na 4 sessies coaching bij growcoaching tenminste resultaat heb geboekt in tegenstelling tot het vorige . Het is kwestie om een professionele coach tegen te komen en individueel begeleid te worden. Met dank.

Alles mag, niks moet

★★★★★
5 5 1
Ik groeide vooral op persoonlijk vlak. Alles mag en niets moet. Je krijgt een andere kijk op de omgang met mensen en onvermijdelijke conflicten. ’t Zit hem allemaal in de manier waarop je naar de dingen kijkt en hoe je er over denkt.

Trajectbegeleiding

★★★★★
5 5 1
Ik wil u graag bedanken voor de trajectbegeleiding. Door u heb ik zodanig veel nieuwe inzichten en methodieken verworven dat ik nu weet welk pad ik voortaan ga bewandelen.

Helicopterperspectief

★★★★★
5 5 1
Met G.C. ga je het traject in waarbij je vanuit het "helicopterperspectief" kijkt naar wat je al jaren deed. Wat mij het meeste verbaasde is de grote kloof tussen wat ik dagelijks doe en mijn persoonsgebonden vaardigheden. Daarna wordt de heli veilig aan de grond gezet en komt een intensieve training naar de juiste job...in de juiste balans...zen !
Naam
Email
Titel getuigenis
Rating
Getuigenis

DV. A216421 /  DV. O216422