Christine Vandewiele

Ik begeleid bediendes en managers in loondienst, zelfstandigen, maar ook ambtenaren, zorgpersoneel, onderwijspersoneel.  

Ik maak duidelijk in welke levensgebieden je struikelt, waar je aan zou kunnen werken. 

Ik zorg er voor dat helder wordt :  

  • Wie ben ik? Waar word ik blij van?  
  • Wat kan ik? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn passie?  
  • Wat wil ik? Blijven waar ik ben of toch veranderen?  
  • Hoe geraak ik daar?  

Klanten die (bijna) met pensioen zijn komen eveneens tot bij bij om zicht te krijgen hoe ze op een zinvolle wijze invulling kunnen geven aan hun (naderend) pensioen, en op welke wijze ze eventueel nog professioneel actief kunnen blijven.  

Ik vind het ook fijn om jongeren tot inzichten te brengen, jonge mensen van 14, 15 jaar tot universtiteit studenten… die niet (meer) gemotiveerd zijn om te studeren of niet weten welke richting ze best kunnen kiezen (of die niet gelukkig zijn in de richting die de ouders hebben ingefluisterd! ), studiekeuzebegeleiding dus.   

In mijn loopbaan als coach heb ik vele ondernemers mogen steunen als coach en mentor, zowel om business gerelateerde vraagstukken te helpen verduidelijken als met de balans werk/privé.   

Christine Vandewiele

Online

Als ervaringsdeskundige begeleid ik klanten die omwille van (bijna) Burn-Out de nodige vaardigheden missen om met stress om te gaan.  Dit heeft een impact op de werkvloer maar eveneens in de thuis situatie.  Als gecertificeerde Stress & Burn-Out coach help ik je opnieuw je evenwicht vinden.  Als gevolg van Burn-Out of een andere ziekte ben je een tijd niet meer op je werk geweest.  Hoe pak je het aan om opnieuw te gaan werken?  Ik begeleid je graag naar een stap voor stap re-integratie op je werk.   

De grootste voldoening op professioneel gebied krijg ik  wanneer mijn klanten, mijn collega’s, mijn vroegere werknemers tevreden zijn, omdat ik hen tot inzichten heb gebracht, hen heb doen groeien als mens, hen sterker in hun schoenen heb helpen staan. 

Ik ben sedert 1980 professioneel actief zowel in de privé sector, bij de overheid en als zelfstandige ondernemer.  Ik was al heel snel leidinggevend en had steeds een grote mate van zelfstandigheid en autonomie.   

In 2012 kreeg ik een burn-out (vooral door privé omstandigheden) en naar aanleiding daarvan ben ik mijn coaching carrière begonnen.  Ik had aan den lijve ondervonden wat coaching met mij gedaan had en dat wou ik anderen ook laten ervaren.  

Ik heb een rijke beroepservaring en kan over zo goed als elke job, alle werkomstandigheden meepraten.  Ik begrijp jou perfect wanneer jij je verhaal doet.  

Wegens ziekte ben ik enkele jaren inactief geweest als coach maar ik ben wel ons geweldig team blijven aansturen.  Sedert begin 2023 ben ik weer aan het coachen, zij het beperkt en hoofdzakelijk online.   

Zoektermen : Loopbaancoaching  – (bijna) met pensioen coaching – Studiekeuzebegeleiding – Businesscoaching – Stress & Burn-out coaching – Work/life balans – Re-integratie coaching 

Wil jij graag kennismaken? Klik op de knop hieronder en we maken een afspraak!  Ik kijk er naar uit. 

logo growcoaching

E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

loopbaancheque banner

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB.

Stap richting een gelukkiger leven!

Gemandateerd loopbaancenrum voor VDAB