Rudy Vanheygen

Voor velen klinkt het als een droom job: manager zijn. En dat kan het zeker en vast zijn; al houdt het wel wat in. Wil jij ook manager worden? Wil je zeker zijn dat je ‘uit het goede hout gesneden’ bent? Of ben je al manager en je wil nog verder doorgroeien? De functie van eerstelijnsmanager is wel verschillend van die van middenkader. Welke competenties heb je daar dan voor nodig?  
Het moet ook niet hogerop; je kan ook horizontaal een stap zetten, naar een andere afdeling of naar een ander bedrijf. Het is ook mogelijk dat je de functie van manager, zelfs van senior manager, niet meer leuk vindt. Wat kan je dan doen? Kan je naar beneden stappen? 

Op al deze vragen kan ik je helpen een antwoord te vinden. Ben je een ervaren of nieuwe of toekomstige manager, middenkader of directielid,  in het loopbaancoaching traject begeleid ik je bij het bewustzijnsproces van je talenten, competenties en carrière-doelstellingen. Ik help je inzicht te verwerven in de persoonlijke en professionele aspecten die je toelaten de gepaste carrièrebeslissingen te nemen. De voorbereiding naar jouw promotie, transfer, verankering of zelfs uitstap kan dan uitgetekend worden in een persoonlijk ontwikkelings- en actieplan.   

Zo ontwikkel je jezelf en je carrière als een goede en gelukkige manager. Want een loopbaan als manager of leider speelt een belangrijke rol in jouw leven en dat van de medewerkers die je aanstuurt. 

Rudy Vanheygen

Online

logo growcoaching

E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

loopbaancheque banner

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB.

Stap richting een gelukkiger leven!

Gemandateerd loopbaancenrum voor VDAB