Loopbaanbegeleiding op maat

Ben jij gelukkig in je huidige job?

Denk je soms dat je niet op je plaats zit?

Heb je het gevoel dat je meer zou kunnen?

Ons aanbod

Wie zijn we?

Grow Coaching is opgericht door Christine Vandewiele in 2013. Vertrekkende vanuit haar eigen bedrijfs- en coaching activiteiten stelde zij een team samen van gelijkgestemde coaches. Als een ploeg samenwerkende specialisten groeide Grow Coaching uit tot een multidisciplinair centrum. Met een holistische aanpak wordt nu een breed palet diensten aangeboden die advies en begeleiding bieden voor vragen, situaties en uitdagingen op gebied van ‘Mind, Body & Soul’.

Een eerste terrein waarin het Grow Coaching team elke dag actief is, situeert zich als gemandateerd loopbaancentrum voor VDAB. Loopbaanbegeleiding helpt werknemers, zelfstandigen, ambtenaren, leerkrachten enz. hun carrière weer op het juiste spoor te zetten.

De diversiteit aan kennis en ervaring binnen het team brengt een tweede keuzelijst van coaching die zich richt naar Life coaching, Stress en Burn-out, Relatie en conflicthantering, Wandel- en natuur-coaching, Studiekeuzes en Business situaties in een team of hiërarchische omgeving. Zelfontdekking en positieve actie ondernemen staan hier centraal.

In een derde luik worden opleidingen aangeboden in vele aspecten en vaardigheden van management, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zo wordt bijvoorbeeld veel aandacht geschonken aan Mindfulness voor jongeren, scholen, bedrijven en particulieren.

Bij Grow Coaching worden klanten professioneel geholpen hun dagelijks leven op het juiste spoor te zetten.

Missie van Grow Coaching,  Coaching & Training

Vanuit eigen ervaringen met coaching & training ontstond de wens om anderen deze ervaringen te doen beleven en de magie van coaching evenals de groei van anderen te faciliteren.

Zo veel mensen stellen zich vragen over zichzelf, hun leven, hun job, hun toekomst, en wij willen daar onze expertise inzetten om antwoorden te helpen vinden op deze vragen.

Wij geloven sterk in de eigen krachten van onze klanten, daarom is “empowerment”  van primordiaal belang in onze coaching, mensen hun eigen krachten laten ontdekken en deze leren inzetten. De antwoorden op de vragen van onze klanten zitten in henzelf.  Het is onze taak om hen deze antwoorden te laten ontdekken door zeer goed te luisteren, een klankbord te bieden maar vooral om de juiste vragen te stellen waardoor de klant tot inzichten komt, antwoorden vindt en tot actie kan overgaan.

Grow Coaching, Coaching & Training biedt verschillende vormen van coaching aan evenals trainingen voor de ontwikkeling van de persoon en de organisatie, individueel en in groep / team.

Wij zijn een multidisciplinair team van coaches en trainers, elk met hun eigen ervaringen en specialisaties,  die op een holistische wijze de klanten benaderen, denken voelen, doen.

Mind , Body  & Soul, Geest, lichaam en hart. Het ene is verbonden met het andere en ze beïnvloeden mekaar.

Verschillende coaches geven loopbaanbegeleiding.  Daarnaast zijn er business coaches, een mindfulness trainer, een vitaliteitscoach, verschillende stress- en burn-outcoaches (VESB gecertificeerd), work-life balans coaches, business trainers (sales, communicatie, disc, managementtechnieken, leiderschapsontwikkeling, …) elk met hun eigen specifieke aanpak.

Onze kernwaarden zijn :

 

Integriteit, respect, empowerment, oplossingsgerichtheid, klantgerichtheid.

Visie van Grow Coaching,  Coaching & Training

We blijven ons de volgende jaren focussen op welbevinden zowel B2C als B2B, door middel van loopbaancoaching, stress- & Burn-Out coaching, stress- & Burn-Out preventie, Mindfulness training, business coaching, mentoring, diverse trainingen enz.

Wij willen mensen blijven steunen en gidsen in hun zoektocht naar antwoorden.  We wensen klanten een nieuwe start te geven, met een massa nieuwe tools om met goesting aan de slag te gaan, met nieuwe doelstellingen en concrete plannen om hun dromen te realiseren.  

In onze “LOOPBAANCOACH ACADEMY” leiden we onze toekomstige loopbaancoaches zelf op, zodat we zeker zijn dat deze op een integere en resultaatgerichte wijze werken. 

Tenslotte willen we ons eveneens  richten op het grote aantal senioren.  Dit zijn geen uitgeputte mensen, zoals vroeger, die in hun zetel gingen zitten vanaf hun pensioen.   Senioren van nu willen nieuwe dingen ontdekken, nieuwe vaardigheden leren, gelijkgestemden ontmoeten, bijleren, groeien, anders werken en nog voldoening ervaren.  En dit is wat we met Grow Coaching willen begeleiden.  Wij willen 50 plussers helpen om te  ontdekken wat ze nog willen realiseren de laatste 20, 30 jaren van hun leven en hen coachen om hun nieuwe doelen te bereiken, zowel op professioneel vlak als privé. 

De mens blijft de mens, met zijn twijfels, zijn vragen, zijn verzuchtingen, en daar willen wij een antwoord op bieden.

Het is belangrijk om tools te krijgen zodat je, na gelijk welke crisis, weer recht kan staan, weer de kracht kan vinden om verder te gaan, om te groeien. 

Daar gaan wij voor, in Mind, Body & Soul.

Over Christine Vandewiele

 

Ik heb een veelzijdige carrière doorlopen.  Na verschillende commerciële en leidinggevende functies, in de privé sector en bij de overheid heb ik in 2006 de stap gezet naar zelfstandig ondernemen.  Tot het succes zijn tol eiste met een burn-out. Voor iemand die nooit halt hield, voor iedereen klaarstond, die zeer geëngageerd was en altijd oplossingen klaar had, was dit een hel.  

Toen heb ik zelf mogen ervaren wat coaching kan betekenen.  

Vanuit mijn verlangen om mensen te helpen heb ik GrowCoaching, Coaching & Training opgestart.  Coachen en mensen in hun kracht zetten geeft mij voldoening.

“Als ik mijn klanten hoor zeggen: ‘Waarom ben ik daar nu niet zelf opgekomen’, dan kan mijn dag niet meer stuk.  Dan is mijn energievoorraad opnieuw aangevuld.  Indien mijn klanten hun leven anders gaan bekijken en meer energie krijgen, is mijn missie volbracht.”

Ik heb een onverzadigbare honger naar kennis. Mijzelf blijven ontwikkelen is één van mijn levensdoelen, zeg maar gerust een “life style”. 

Opleidingen sedert 2012:

-Time Management = Zelfmanangement (Key Coaching) – ICF Coach-opleiding, Root en Grow, (The Coaching Square) –  Mindfulness trainingen (Edel Maex) – Het Enneagram (TCS) – Waardenbewust Coachen (TCS) – Geweldloze Communicatie ( Change Consult) – NLP Practitioner en Master (Crescere en Novalife) – Stresscoach en Burn-Outcoach (HRD Academy) – NLP Trainers Training (Anné Linden) –  Boundaries in human relations (Anné Linden) – Team Coaching (TCS) – Trauma sensitive Yoga Teacher Training (Fundacion Radica) – Act en Voedingspsychologie – Kiezen voor talent (Luk Dewulf HRD) – Basistraining Trauma-informed Practice (Ybe Casteleyn) – Traumaskills on the spot (Ybe Casteleyn) – Traumaskills PTSD (Ybe Casteleyn) – Traumaskills C_PTSD (Ybe Casteleyn) – Deb Dana’s Foundations of Polyvagal informed Practice (Pesi-UK) – Complex Trauma certification Training (Janina Fisher) – Somatic Experiencing (Peter Levine) – en er staan er nog op het programma. 

Ik begeleid hoofdzakelijk online. 

 

 

logo growcoaching

E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

loopbaancheque banner

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB.

Stap richting een gelukkiger leven!

Gemandateerd loopbaancenrum voor VDAB