Blog: Wat kunnen we voor jou doen?

Getrainde coaches helpen je door de crisis!

Lieve mensen,

Wat de wereld nu overkomt is nog nooit eerder gebeurd. We worden overspoeld met goede adviezen, met richtlijnen over wat we moeten en niet mogen. Er duiken overal webinars op met zogenaamde goede adviezen maar die eerder een lofzang zijn voor de makers ervan dan hulp voor diegenen die luisteren.

We leven intens samen met onze gezinsleden. We missen onze collega’s, we missen interactie. We missen klanten, inkomsten. We missen uitdagingen en toch…

We hebben nu TIJD om te reflecteren, om na te denken. Wat nu? Wat straks? Wat na de quarantaine? Wat met onze job? Willen we daar nog naar toe? Echt? Of willen we ook in de toekomst meer tijd met onze partner, onze kinderen? Zouden we eigenlijk toch liever de stap zetten naar een andere job?

En wat met onze relatie? Is deze partner diegene die je ook nu steunt en liefheeft? Of….. Misschien zat je in een burn-out? Wat is het effect van de quarantaine hierop? Hoe geraak je er nu uit? GrowCoaching geeft je geen gratis advies. Geen gebakken lucht.

Ons team staat klaar voor eenieder die zijn hart eens echt wil luchten. Wij zijn getrainde luisteraars! Wij zijn getrainde coaches. Wij begeleiden jou om de antwoorden te vinden die in jouw onderbewuste aanwezig zijn. 

Jij bent de enige die kan antwoorden op vragen over jouw job, jouw relatie, jouw toekomst. Wil jij graag sterker uit deze Corona crisis komen? Wil jij steviger in je schoenen staan? Maak dan een afspraak met één van onze coaches. Wij staan klaar voor jou, om jou te begeleiden naar een gelukkiger leven, zowel voor professionele als voor levens vragen.

Wat kan jij nu al doen?

  • nu al digitaal begeleid worden zodat je niet hoeft te wachten tot de crisis voorbij is.
  • nu al een afspraak maken
  • nu al een gratis telefonisch/digitaal intakegesprek maken
  • nu met een coach gaan wandelen, mits inachtname van social distance.

De kracht van GrowCoaching is dat we een team vormen van coaches met verschillende specialisaties en wij verwijzen intern altijd door naar de meest geschikte coach.

Deel dit bericht

logo growcoaching

E-mail: info@growcoaching.be
BTW: BE0890.759.017

loopbaancheque banner

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van VDAB.

Stap richting een gelukkiger leven!

Gemandateerd loopbaancenrum voor VDAB